Szülészet- nőgyógyászati osztály

Cím
1145
Budapest
Uzsoki utca
29-41.
Telefonszám, mellék
Információ

 

 

 

 

 

Osztályiroda

Tel.: 467 3700/1377 

Hétköznapokon 8:30 - 13-ig fogadjuk hívásaikat

 

UH. vizsgálatra időpont egyeztetés:   467-37-00/ 3711 mellék            8:30 -11-ig (beutaló köteles)

CTG vizsgálatra időpont egyeztetés: 467-37-00-/1299 mellék            8:00-11-ig  (beutaló köteles) 

Ambulancia ill. betegfelvételi előjegyzés: 467-37-00-/1377 mellék    8:30- 13 -ig (beutaló köteles)

 

 

 

> KÖZÉRDEKŰ INFORMÁCIÓK

> KORONAVÍRUSSAL KAPCSOLATOS INTÉZKEDÉSEK

> KÉNYELMI SZOLGÁLTATÁSOK

> OSZTÁLYUNK DOLGOZÓI

> SZÜLÉSRE FELKÉSZÍTŐ TANFOLYAMOK

> PSZICHOLÓGIAI TANÁCSADÁS

> SZOPTATÁSI TANÁCSADÁS

> BABAFOTÓZÁS

> ORVOSAINK
 

Modern szemléletű és felszereltségű osztályunkon mindazon lehetőségekkel rendelkezünk, amelyek a mai kor követelményeinek teljes mértékben megfelelnek.
Az otthoni környezetet és hangulatot idéző szép egyágyas szülőszobáink biztosítják a modern szülés alatti diagnosztika lehetőségeit. A szülőpárok a szülőszobával már a terhesség alatt megismerkedhetnek. Szülés után az édesanyák gyermekágyas napjaikat együtt tölthetik újszülöttjeikkel "rooming-in" szobáinkban. Igény szerint egyágyas szobában történő elhelyezést tudunk biztosítani.

A 30 ággyal működő újszülött osztályunkon neonatológus orvos felügyelete alatt dolgozó szakképzett gyermekápoló nővérek, valamint magasszintű tárgyi feltételek biztosítják az édesanyák és gyermekeik ellátását. Az édesanyák igényeiknek megfelelően együtt maradhatnak babájukkal egész nap, vagy gurulós kiságyon bevihetik az újszülött osztályra.

 

 

A >> SZÜLÉSFELKÉSZÍTŐ KOMPLEX TANFOLYAM <<  mindenki számára hozzáférhető. Foglalkozásainkon színvonalas előadásokat hallhatnak a szülővé válás biológiájáról, élettani változásokról és lelki folyamatokról.

Napjainkban a változó kor panaszainak kezelése, a csontritkulás és a szív-érrendszeri betegségek megelőzése divatossá vált, egyre nagyobb igény jelentkezik e téren is. Röntgen osztályunkkal és kórházi laboratóriumunkkal együttműködve tudjuk biztosítani a modern nőgyógyászati hormonkezelés legkorszerűbb változatait.
Ambulanciánkon lehetőség van a meddőség okainak felderítésére és kezelésére, valamint teljeskörű nőgyógyászati rákszűrésre, emlővizsgálatra is.

Endoszkópos részlegünkön történnek az ún. laparoszkópos és hiszteroszkópos műtétek, amelyek a hasfal megnyitása nélküli műtéti technikával biztosítják betegeink gyorsabb, enyhébb műtét utáni fájdalommal járó és torzító heg nélküli gyógyulását.
Osztályunk ultrahang laboratóriuma két helységben is működik. 

ACCVVIX-XQ ultrahang készülékünk hasi és hüvelyi vizsgálófejjel felszerelt, színkódolt Doppler-áramlásvizsgálatok végzésére is alkalmas. Nagy számban végzünk terhességi és nőgyógyászati vizsgálatokat az osztály bentfekvői és a vizsgálatra járók számára is, gyógyításuk eredményességét az ultrahangos vizsgálatból nyert információk jelentős mértékben javítják. A teljeskörű diagnosztikát biztosító ultrahangrendeléseinken a várandósság megállapítása után elvégezhetők a szükséges szűrővizsgálatok és követhető a magzat méhen belüli fejlődése. Az ultrahangos képek igény esetén videókazettára is rögzíthetőek.

Osztályunkon pszichológusok biztosítják a hozzánk fordulók tökéletes gyógyulását, gyógyítását. Modern egészségpszichológiai szemlélettel és különböző gyógyulást segítő technikákkal állnak a bentfekvők rendelkezésére. A Zuglói Várandós Központ szervezésében is részt vesznek a védőnő közreműködésével: egyéni és csoportos foglalkozásokon anélkül is részt vehetnek a kismamák, hogy az osztályon feküdnének. Kutatásaikkal a szülésre való felkészítési módszerek hatékonyságát és a várandósság körül előforduló szövődmények pszichológiai hátterét vizsgálják. Az egyéni foglalkozásokra előzetes megbeszélés alapján lehet jelentkezni.
 

Kényelmi szolgáltatások
Egészségügyi ellátás keretében igénybe vett kényelmi szolgáltatások
Osztályunkon az egy- és kétágyas kórtermeket térítés ellenében lehet igénybe venni. A kórtermekben hűtőszekrény, televízió készülék, mikrohullámú sütő és személyes széfek szolgálják a betegek kényelmét, továbbá az evőeszközöket is az intézmény biztosítja részükre.

A "kényelmi szolgáltatást nyújtó kórtermek" használati díját az  igénybevétel napján,  4 napot előre kell kifizetni. 

Kizárólag számla ellenében fizethet, amit az osztályirodán állítanak ki. Ezt a számlát  14-es épületben a főpénztárban lehet befizetni.

A szoba iránti igényt a szülés napján a szülőszobán vagy a felvételi irodán lehet jelezni. Előre foglalás nem lehetséges!

Ha a szoba igénybevétele hétvégére illetve ünnepnapra esik, akkor az első munkanapon kell a használati díjat kiegyenlíteni. 

Az 1 ágyas kórterem térítési díja: 15.000,- Ft/nap 

2 ágyas kórterem térítési díja: 10.000,-Ft/fő/nap                                                                 

4 napon túli bennfekvés esetén a különbözetet a távozás napján, a zárójelentés kiadása előtt kell a pénztárban befizetni.

4 napnál kevesebb bennfekvés esetén a visszajáró összeget csak személyesen az igénylő veheti át a pénztárban.

A VIP kórteremben is az általános látogatási rend érvényes, ennek értelmében a kórteremben nem tartózkodhat beteglátogató

A fentiekben megállapított térítési díjak megfizetése alól mentesülnek az intézményben közalkalmazotti jogviszony keretében foglalkoztatottak és az Egészségügyi törvény
szerinti közeli hozzátartozó. Az Eü. törvény 3. § r.) pontja szerint közeli hozzátartozónak minősül: a házastárs, az egyeneságbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és nevelt gyermek, az örökbefogadó, a mostoha- és a nevelőszülő, a testvér, valamint az élettárs. 

A kényelmi szolgáltatást nyújtó kórteremben történő elhelyezést az ellátó osztályon a felvételkor írásban kell igényelni (1. számú melléklet).

Térítési díj megfizetésének módja:
1. Munkanapon - a pénztári nyitvatartási idő alatt (házipénztár nyitvatartási ideje: hétfőtől csütörtökig: 10.00 - 14.00, pénteken: 9.00 - 13.00-ig) - történő felvétel esetén az emelt szintű szolgáltatást igénylőnek, vagy kísérőjének előre kell a térítési díjat befizetnie az intézmény házipénztárába. Ha a kezelés időtartama előre meghatározható, akkor annak megfelelően, amennyiben az időtartam előre nem határozható meg pontosan, akkor minimum 4  éjszakának megfelelő térítési díjat kell befizetnie az ellátó osztály által kiállított és az igénylő által aláírt igénylőlap alapján. A befizetett térítési díjról az intézmény Pénzügyi és Számviteli Osztálya készpénzfizetési számlát állít ki az igénybevevő részére és a befizetés tényét a bevételi pénztárbizonylat "nyugta" példányának átadásával igazolja.

2. Munkanapon - a pénztári nyitvatartási időn kívül - történő felvétel esetén, a felvételt követő munkanapon az igénybevevőnek, vagy kísérőjének haladéktalanul be kell fizetnie a térítési díjat a házipénztárba az 1. pontban részletezettek szerint.

3. Hétvégén, vagy több napos ünnep alkalmával történő felvétel esetén a térítési díjat - a kiállított igénylő lap alapján - az ellátó osztály megbízott dolgozója átvételi elismervény ellenében köteles az igénybevevőtől átvenni. Az igénybevevőtől átvett térítési díjat - a házipénztárba történő befizetésig - az osztályon felszerelt széfben kell őrizni. Az átvett térítési díjat a munkaszüneti napot követő első munkanapon az osztály megbízott dolgozója köteles az intézmény házipénztárába befizetni.

Az igénylőlap és az átvételi elismervény alapján a Pénzügyi és Számviteli Osztály készpénzfizetési számlát állít ki az igénybevevő részére és a befizetés tényét a bevételi pénztárbizonylat "nyugta" példányának átadásával igazolja. A készpénzfizetési számlát az igénybevevő részére kell átadni. A bevételi pénztárbizonylat "nyugta" példányát az átvételi elismervény az ellátó osztályon maradó példányának mellékleteként kell megőrizni a házipénztárba történő leadásig (betelt tömböt az új tömb igénylésekorle kell adni).

a. Amennyiben a szolgáltatás tényleges igénybevétele szerinti díj meghaladja a felvételkor befizetett térítési díjat, úgy a különbözetet az ellátó osztály által kiállított elszámolás (2. számú melléklet) alapján a házipénztárba be kell fizetni az 1.- 3. pontokban részletezettek szerint. A 3. pontban meghatározott átvétel esetén a Pénzügyi és Számviteli Osztály a térítési díj különbözetről kiállított számlát postázza az igénybevevő számlán szereplő címére.

b.Amennyiben a szolgáltatás tényleges igénybevétele szerinti díj kevesebb a felvételkor befizetett térítési díjnál, úgy a különbözetet az ellátó osztály által kiállított elszámolás alapján az intézmény házipénztára visszafizeti az igénybevevő, vagy az általa írásban meghatalmazott személy részére.

Amennyiben a kórterem tényleges igénybevétele eltér a feltüntetett várható igénybevétel időtartamától, úgy

- az igénybevevő köteles - az ellátó osztály elszámolása alapján - a térítési díj különbözetet, az osztályról történő távozása előtt az intézmény házipénztárába, vagya pénztári nyitvatartástól eltérő időben történő távozás esetén, az ellátó osztályon befizetni, vagy
- a Pénzügyi és Számviteli Osztály - az ellátó osztály elszámolása alapján - az igénybevevő részére a házipénztárából visszafizeti a térítési díj különbözetet.

Budapest, 20....év.....................hó......nap
 

Osztályunk dolgozói
Orvosainkról az ORVOSAINK menüpont alatt talál információt.

Szülésznők 

Főnővér: Turányik - Klúber Erzsébet

Főnővér helyettes: Kovács Ágnes 

       Szabó Róbertné

Szülésznők: Bobák-Papp Katalin

                    Darcsi Cintia 

                    Elek Veronika

                    Günser Melinda

                    Ferencczi Dorottya

                    Hosszú-Kovács Krisztina

                    Kassai Magdolna

                    Kovácsné Lucza Mária

                    Lakos Éva

                    Luncznerné Baranyai Szandra

                    Majer Krisztina

                    Mike Mária

                    Miksics Dóra

                    Molnár Gizella

                    Müllerné Bajtay Beáta

                    Nagy Krisztina

                    Nagy Piroska

                    Nemesné Felker Irén

                    Ruskó Fanni

                    Szabó Ibolya

                    Vargyasné Pintér Anikó

                    Winkler-Karizs Andrea
 

Ambulancia  

Szentmihályiné Becker Marianne

Szonográfusok 

Csombó Szilvia védőnő, szonográfus

Gyuriczáné Mogyorósi Andrea szülésznő, szonográfus

 

Csecsemő és gyermekápolók  

Fazekas Anikó

Generál Éva

Hadnagy Veronika

Kovács Piroska

Kovács Klaudia

Nagy Krisztina

Putzné Nagy Erika

Sárosi Anita

Zentai Janka
 

Pszichológus
Marosi Mónika, klinikai szakpszichológus

Szoptatási tanácsadó
Sződy Judit, laktációs szaktanácsadó (IBCLC)

Műtősök
főműtősnő: Maczelkáné Hudák Éva
Csordorás Erika, Járási Magdolna, Juhász Gyuláné, Vászondi Sarolta
Horváth Krisztián, Surányi Károly, Szabó Ferenc, Varga Zoltán

Adminisztrátorok

Deli Péterné

Zakopcsán Erika

Fogamzásgátló tabletta felírásával kapcsolatos információk
A fekvőbeteg ellátás biztonsága érdekében, ügyeleti időszakban, az ügyeletes orvos fogamzásgátló tablettát nem írhat fel. A területileg illetékes járóbeteg szakrendelésen azonban reggel 8 órától tudják teljesíteni az ilyen jellegű igényeket.

Megértésüket köszönjük!

 

Közérdekű Információk:
 

Tisztelt Várandós Pácienseink!

 Az utóbbi időben a szüléssel összefüggő kapcsolattartás társadalmi elvárásai megváltoztak.

Intézményünk vezetősége saját Szervezeti és Működési Szabályzatunkkal és az 1997. évi CLIV. törvény 11 § (5) bekezdésével összhangban úgy döntött, hogy kórházunk területi ellátási kötelezettségébe tartozó várandósok részére a vajúdás és a szülés alatt engedélyezi a szülő nő által megjelölt nagykorú kisérőjének jelenléte mellett a dúla (a szakképzettséget igazolni kell!) egyidejű részvételét is.

Kérjük szíves tudomásul vételét, hogy amennyiben a kísérők jelenléte bármilyen szempontból veszélyeztetné a szülészeti ellátás biztonságát és zavartalanságát, az egészségügyi szakszemélyzetnek kötelessége, hogy a kísérőket távozásra szólítsa fel! 

A szülés során megfelelő sterilitási viszonyok biztosítása szükséges, így a kórházi automatában elérhető védőruha megvásárlásának kötelezettsége a szülő nőt, illetve hozzátartozóját terheli.

 

SZÜLÉSSEL KAPCSOLATOS FONTOS DOKUMENTUMOK (kérjük töltse le!):

>> Kérelem és beleegyező nyilatkozat, valamint betegtájékoztató és beleegyező nyilatkozat (a szülés vezetése) <<

>> Kérelem és beleegyező nyilatkozat, valamint betegtájékoztató és beleegyező nyilatkozat (császármetszés) <<

>>Segítség szoptatáshoz <<


MIT  VIGYÜNK  A  KÓRHÁZBA? 

Szülésre:
Okmányok:

 • érvényes fényképes személyi igazolvány
 • lakcímkártya
 • terhes kiskönyv
 • TAJ kártya

A gyermek anyakönyvezéséhez:

· Házassági Anyakönyvi Kivonat (nem szükséges 300 napnál nem régebbi) és annak fénymásolata. Ha az eredeti elveszett, vagy a gyermek vezetéknevét szeretnék megváltoztatni, a szülés előtt új anyakönyvi kivonatot kell kiváltani. Magyar állampolgárságú gyermek kizárólag kettő,a Magyar Tudományos Akadémia által elfogadott utónevet kaphat (ezek megtalálhatóak a MTA honlapján). Egyéb esetekben - az engedélyezett nevek listájában nem szereplő – választott keresztnevet előre engedélyeztetni kell, és szüléskor nyomtatott formában magukkal hozni. Az Anyakönyvi Lapra csak a Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézete által kiállított engedély csatolásával kerülhet fel.

· Külföldi házassági anyakönyvi kivonatot szükséges lefordíttatni. Hiteles Fordítás- Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda -OFFI

· az apa személyi igazolványának és lakcímkártyájának fénymásolata.

· az anya eredeti személyi igazolványa és lakcímkártyája és ezek fénymásolata

· apasági nyilatkozat (amennyiben nem házastársak). Apasági nyilatkozat intézése a 20. héttől ajánlott.

· Amennyiben nem hozzák a Házassági Anyakönyvi kivonatot vagy az Apasági nyilatkozatot, a gyermeket az édesanya családi nevére anyakönyvezik

· Születési Anyakönyvi Kivonatot és a lakcímkártyát is postán fogják megkapni. Az Anyakönyvi Hivatalban ezzel kapcsolatos ügyfélfogadás nincs.

· Külföldi szülők esetén mindkét szülő útlevele, lakcímkártyája, tartózkodási engedélye és ezek fénymásolatai, valamint a Házassági Anyakönyvi Kivonatuk Hiteles Fordítása. - Országos Fordító és Fordításhitelesítő Iroda -OFFI

Külföldi utónév (keresztnév) esetén az adott ország külképviseletének – Nagykövetség - igazolása arról, hogy a választott utónév:valóban egy fiú ill. leány keresztnév és anyakönyvezhető, valamint hogy a házasság fennáll a gyermek születésekor

 

Anyukának:

 • HBsAg
 • vércsoport
 • Wassermann
 • hüvelyváladék (36. hét környékén levett)

Apukának:

 • ennivaló
 • innivaló
 • kényelmes papucs

Kórházi táskába:
Személyes tárgyak:

 • pár darab hálóing - lehetőség szerint pamut és elöl gombos
 • köntös
 • zokni
 • kényelmes papucs (2db) - egyik zuhanyzáshoz
 • pár darab alsónemű - kényelmes, pamut, eldobható (papír v. hálós)
 • aranyérre kúp, kenőcs (Reparon)
 • úszógumi (aranyér esetére)
 • kirepedezett mellbimbóra krém (Lansinoh, PureLan)
 • szoptatós melltartó
 • bimbóvédő (szükség szerint)
 • mellszívó
 • betét (normál pl. Tena extra és nagy pl. Tena super - az első 1-2 napra)
 • 1 pár kompressziós combfix (császármetszés vagy nőgyógyászati nagyműtét esetén)

Tisztálkodási szerek:

 • WC papír
 • törülközők
 • tusfürdő

Étkezéshez szükséges eszközök

 • pohár
 • evőeszköz
 • szalvéta
 • kistányér

Babának

 • popsitörlő (2 csomag)
 • 6-7 db. textilpelenka
 • kis takaró (évszaknak megfelelő vastagságú)
 • sapka
 • kis kesztyű (ha hosszú a körme ne karmolja össze magát)
 • 5-6 váltás babaruha (rugdalódzó, kombidressz)
 • nadrágpelenka napi kb. 5-6 db
 • itatópohár, kiskanál

A takarót és a sapkát kérjük, már a szülőszobára hozzák magukkal!

ÉRTÉKTÁRGYAKAT, ÉKSZEREKET NE HOZZANAK MAGUKKAL!

Apás szülés esetén kötelező védőruha a szülőszobával szemben található automatából megvásárolható 2000 Ft értékben.

A garnitúra tartalma:

 • 2 db háromrétegű szájmaszk
 • 1 pár csúszásgátlós cipővédő
 • 1 db nővérsapka
 • 1 db nem szőtt textil ing
 • 1 db nem szőtt textil nadrág
 • 2 db széles spektrumú fertőtlenítő kéztörlő kendő.

lható automatából 2000 Ft értékben, vagy beszerezhetők egyéb intézményekből, ahol a fentebb felsoroltakat tételesen tudják biztosítani.
 

Ultrahang vizsgálatok menete 

Ultrahang vizsgálat ideje: hétfőtől péntekig 08.30-11.30.

Helyszín: 1145. Budapest, Uzsoki utca 29-41.

Szülészet-Nőgyógyászati Ultrahang Ambulancia / régi épület alagsor /.

Vizsgálatokhoz beutaló és időpontfoglalás szükséges !

Bejelentkezés: rendelési idő alatt. Tel: 1/467 3700/3711

Covid járvány idején kísérőt nem tudunk fogadni.

Amennyiben lehetséges, gyermeket ne hozzon magával a vizsgálatra.

 

KOBINÁLT TESZT ( DOWN -SZŰRÉS )

A 12.heti ultrahangos szűrővizsgálat kiegészíthető ( kombinálható) anyai vérvétellel.

Kombinált szűrővizsgálatok ideje: K-Sz-P. /08.30.-10.00./

Kombinált teszt vizsgálat összege: 15.000 Ft.

Fizetés módja postai csekkszelvénnyel ( postán) , vagy telefonos átutalással ( helyben).

A vizsgálathoz nem kell éhgyomorra jönni.

A teszt eredményéről a Czeizel Intézet tájékoztatja Önöket.

 

Társuló vizsgálat: CTG ( 35. héttől hetente végzik )

Szükség esetén Flowmetria a szűrővizsgálatoktól függetlenül is történhet.

 

SZÜLÉSRE FELKÉSZÍTŐ TANFOLYAMOK

Információ az előadásokról: Az előadássorozat célja, hogy a leendő anyukák és apukák választ kapjanak a szüléssel és a gyermekágyas időszakkal kapcsolatos kérdéseikre, illetve, hogy a leendő szülők jobban megismerjék a kórházi körülményeket, az osztály dolgozóit, így a szüléskor már egy ismerős környezet fogadja őket. 
Az egyes témák nem egymásra épülnek, ezért bátran válogathatnak a kismamák és leendő apukák az egyes előadások között, nem szükséges az összes alkalommal jelen lenni. Az előadássorozat több hónapot ölel fel, és fél évenként kerül megrendezésre. A két  terminus között kb. egy hónap szünetet tartunk, majd az előadások újra kezdődnek. 
A program betöltött terhességi héttől függetlenül látogatható, DÍJ- és REGISZTRÁCIÓKÖTELES.

>> AKTUÁLIS TANFOLYAMUNK ELŐADÁSAI <<

Előadások helyszíne: Róna utcai tömb, C épület Konferenciatermében
Időpont: 16:30-18:00-ig
Szervező: Marosi Mónika, klinikai szakpszichológus, 

e-mail: marosi.monika@uzsoki.hu


 

 

MIT  VIGYÜNK  A  KÓRHÁZBA? 

Egynapos műtéti befekvéshez:

 • köntös
 • papucs
 • hálóing
 • fehérnemű
 • betét

Okmányok:

 • személyes okmányok
 • beutaló
 • laborlelet
 • vércsoport igazolás

 

 

Pszichológiai tanácsadás
Személyesen vagy online hétköznapokon 9-15 óráig.
Kismamák részére szülés előtt és után.
Nőgyógyászati betegek részére

Bejelentkezés a marosi.monika@uzsoki.hu e-mail címen Marosi Mónika klinikai szakpszichológusnál.

 

Egyéb programok:
Stresszoldás, relaxáció (autogén tréning):
7-8 alkalom után megtanulható relaxációs módszer, amelyet az elsajátítás után mindenki saját magán képes alkalmazni. Várandósság és szülés alatt egyaránt használható, mert csökkenti a magzatra káros stresszt, feszültséget, segít ráhangolódni az anya szerepre. Megkönnyíti a szülést, mert segít úrrá lenni a fájdalmon és a fáradtságon. A gyermekágyas időszakban pótolhatja az éjszakai ébredések miatt kimaradó alvást (15 perc relaxációval pótolható 2-3 óra alvás).

Időpont egyeztetés Marosi Mónika klinikai szakpszichológussal a marosi.monika@uzsoki.hu e-mail címen. 
 

Kismamajóga:
Szeretettel várjuk azokat a 14. hetet betöltött kismamákat, akik 
szeretnének mozogni várandósságuk ideje alatt is.
Légzésgyakorlatok, gátizomtorna, relaxálás.
Érdeklődni: bajtay.bea@chello.hu e-mail címen, vagy 0630-469-9192-es 
telefonszámon Müllerné Bajtay Beáta, vagy 0620-3107-928-on Nemesné Felker Irén szülésznő, kismamajóga oktatóknál.
 

Intim torna
Folyamatosan indul Intim torna (jelentkezés Bajnoki Ildikó gyógytornásznál, 467-3700/1302)
 

Szoptatási tanácsadás
Kedves Édesanya!
A szoptatás fontos a kisbaba számára, és önnek is nagy segítséget jelent. Nincs szükség hozzá másra, csak önre és kisbabájára. Ezzel együtt a szoptatás eleinte nem mindenkinek egyszerű, hiszen teljesen új helyzet, új érzésekkel, új tapasztalatokkal.
Megosztunk néhány információt, javaslatot, de ha itt nem talál választ minden kérdésére, forduljon bátran az osztály munkatársaihoz! Kérem, olvassa el tájékoztató füzetünket!

>> füzet letöltése <<
 

Babafotózás

babafotozas

Kórházunk minden nálunk világra jött újszülött családját megajándékozza egy ingyenes babafotózással, mely a baba-mama szobákban történik. Babafotósunk minden hétköznap 10:00 és 14:00 között látogatja meg az anyukákat és készíti el a fotókat. Kórházunk egy, a kicsi képével ellátott ajándékkártyát is ajándékoz az anyukáknak, amivel szeretnénk megköszönni bizalmukat. Büszkék vagyunk az Uzsoki Utcai Kórházban született kisbabákra, így létrehoztunk egy online „büszkeségfalat”, melyre minden nálunk született kisbaba felkerülhet. A képek a Babagalériában tekinthetők meg. A fotózások és a Babagalériában való megjelenés természetesen a szülők beleegyezése mellett történik.

Kapcsolódó orvosok
Kapcsolódó ambulanciák