Rólunk írták

Idezet logo

Tisztelt Nőgyógyászati Osztály!

Múlt szerdán töltöttem egy napot Önöknél; eltávolítottak egy polipot, Dr. Tóth Károly doktor úr végezte a beavatkozást. Ezúton szeretném megköszönni, hogy egytől egyig, minden orvos, nővér, betegszállító, takarítónő kedves és elhivatott volt. Mindenről részletesen tájékoztattak, első osztályú ellátásban volt részem, TB-támogatottan. Mind a kórterem, mind más technikai feltétel higiénikus és kimondottan élvezhető volt, első sorban mégis az odaadó, figyelmes egészségügyi dolgozók munkáját szeretném megköszönni. Bárkinek meséltem, azt hitték, hogy privát intézményben voltam.

Áldásos munkájukhoz minden jót kívánok!

Üdvözlettel:

V. J.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Idezet logo

Tisztelt Uzsoki Utcai Kórház!


Csütörtökön dél körül voltam Önöknél felvenni a 3. oltást. 5 percen belül megkaptam.
Szeretném ezúton is megköszönni MINDENKINEK A  MUNKÁJÁT!
Elképesztően flottul ment minden. Ha sorba kellett volna állnom, akkor is kalapot emelnék mindenki előtt, aki ezt megszervezte vagy részt vesz benne.
További kitartást kívánok.

Egy hálás budapesti lakos

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Idezet logo

"Tegnap műtöttek. Köszönöm a sebészeti osztály orvosainak, különösen dr Bursics Attila osztályvezető főorvos Úrnak, az ápolóknak, asszisztenseknek, műtősfiúknak, takarítóknak! Mindenki végtelenül kedves és szakmailag profi volt! Egészségügyi dolgozóként mondhatom, hogy biztonságban éreztem magamat. Köszönöm, hogy még kitartanak!"

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Tisztelt Juhász Árpád!Idezet logo

A Semmelweis Egyetem hallgatója vagyok, a nyáron az Uzsoki Utcau Kórházban végeztem a harmadéves Belgyógyászat nyári gyakorlatomat a III.-as belgyógyászaton. 

Először is, nagyon meg voltam elégedve a gyakorlattal, szerintem közel sem tanulhattam volna ennyit máshol mint itt. Az osztályon dolgozó orvosok nagyon segítőkészek voltak, bármi kérdésre válaszoltak. Úgy éreztem tudok hasznos munkát végezni, és nem csak eltöltöm ott az időt, tényleg csinálhatok valamit. Az orvosokra tekinthettem úgy, mint mentorokra, sok hasznos tanáccsal láttak el, bemutatták a gyakorló orvos munkáját több oldalról is. Több érdekes beavatkozáson is jártam, manuális készségeimet is fejleszthettem. A főorvos úr idejét nem sajnálva, vizit közben átbeszélt velünk gyakornokokkal szinte minden előforduló kórképet, ami különösen hasznos volt. A gyakorlati beosztást rugalmasan kezelték, ha volt egy-egy nap, amikor más dolgom volt, de azért betartatták, hogy dolgozzuk le a kiírt munkaórát, esetleg pótolva más napokon. (...)

Összefoglalva, a pár semmiségen kívül, teljesen meg voltam elégedve a kórházzal és a gyakorlattal, nagyon jó élmény volt itt dolgozni.

Üdvözlettel,

M. B.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Tisztelt Dr. Cseke Béla Osztályvezető Főorvos Úr!Idezet logo

Köszönetemet szeretném kifejezni pár soros írásommal: 2016.október 03. kerültem be a sürgősségi osztályra komoly lábfájdalommal, újabb betegség  jelentkezett, így egyik lábamban meg volt az addig megállapított idegzsába, felmerült, hogy az addig"jó" lábamban is fellépett a nagy fájdalommal járó baj.

Az alapos vizsgálatot /az aláírás után tudom a nevét,/ Dr. Szűcs Milán 072546 vizsgáló doktor úr minden tőle telhetőt megtett javulásom érdekében, külön köszönöm neki, hogy már egy tabletta beszedése után, amit ő ajánlott, szinte gyógyultnak érzem magam: Millgamma N Lágy kapszula. 

Köszönöm az Ön osztályán dolgozók áldozatos munkáját, s ha lehet, szíveskedjék tolmácsolni  hálás köszönetemet a vizsgáló Doktor Úrnak:

 Tisztelettel:

 O. Sz.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Idezet logo

Tisztelt Dr. Ficzere Andrea főigazgató asszony,

 

Ezúton szeretnék köszönetet mondani, hogy az ön kórházában megmentették az életemet és egy súlyos perforált vakbélgyulladásból a kórház dolgozóinak szakértő kezelésének köszönhetően gyógyultan távozhattam.

Szeptember közepén kerültem Dr. Taller András belgyógyász főorvoshoz aki hasi ultrahang vizsgálatra küldött. A vizsgálatot Dr. Nahm Krisztina főorvos asszony végezte el amely során egy tojás méretű tályogot diagnosztizált a hólyagom mellett. Emiatt és a rendkívül erős gyulladást mutató vérképem miatt befektettek a sebészeti osztályra ahol Dr. Bursics Attila osztályvezető sebész főorvos vette át a kezelésemet. A sürgősségi CT vizsgálat megerősítette a kiterjedt tályogot de a tályog eredete továbba sem derült ki egyértelműen a vizsgálatokból. Ezért a következő nap Dr. Taller András főorvos végbéltükrözés segítségével kizárta a tályog bél eredetét. Külön szeretném kiemelni és megköszönni Dr. Bursics Attila alaposságát, aki a CT vizsgálat eredményeit újra elemezte és az alapján döntött, majd végzett el a legmagasabb szakma minőségben egy hasi laparoszkópos műtétet, mely jóval kíméletesebb beavatkozás és sokkal gyorsabb felépülést tett lehetővé számomra. Emellett szintén köszönetet szeretnék mondani a kórház, különsen a sebészeti osztály minden ápolójának és dolgozójának, akik az óriási terhelés mellett is emberségesen, nagy odafigyeléssel és magas szakmai színvonalon végzik odaadó  munkájukat.

Kérem Főigazgató asszonyt, hogy tolmácsolja a köszönetemet minden érintett fél számára. Emellett fogadja gratulációmat, hogy egy ilyen magas szinvonalon és hatékonyan dolgozó ugyanakkor emberséges kórházat vezet.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Idezet logo

Tisztelt Főigazgató Asszony!

 

Az Ön által vezetett KÓRHÁZ betege vagyok, remélem, egy idő után majd, mondhatom: VOLTAM. Több évvel ezelőtt – közel három éve – teljesen ismeretlenül kerültem kapcsolatba a kórházzal.

Teljesen véletlenül, kerültem az Ön által vezetett kórházba. A legnagyobb gyermekünk egyeztetett időpontot Dr. Bursics Attilával, az Uzsoki Utcai Kórház Onko - sebészeti osztályának vezetőjével.

A megadott időpont egy kedd délután 15 óra volt. Természetes a feleségem is elkísért. A főorvos úr szobája előtt várakozva tapasztaltuk, hogy aki arra jött, nővérke, orvos, KÖSZÖNT. Igen kellemes meglepetés volt, budapesti nagy kórházban. 15 óra után pár perccel oda jött egy úr, mint később kiderült – Dr. Bursics Attila, bemutatkozott és kérte elnézésemet, hogy a nagy vizit még tart, ezért nem tud pontosan jönni, de amennyiben vége lesz a vizitnek a rendelkezésemre áll. Ez újabb meglepetés volt számunkra, amely megadta az alaphangot, az első benyomást a kórházról, mely a későbbiekben tovább erősödött, sőt megalapozottsága miatt még javult.

Elindult egy folyamat, amit Ön természetesen tud követni a számítógépes rendszerükön, ezért nem részletezném. Azonban ott csak a szakmai információkhoz jut.

Vannak olyan dolgok, amelyek a gépből nem olvashatók ki.

Ilyenek:

  • Az osztály szervezettsége nagyon rendben van
  • A betegek iránti tisztelet, szeretet, odaadás, nagyon magas szintű
  • Az EMBERSÉG, amit tapasztaltam, magam és betegtársaim vonatkozásában egyaránt,
  • Az, az EGYÜTTMŰKÖDÉS, AMI AZ EGYES OSZTÁLYOK KÖZÖTT VAN (sajnos komplikációkból kifolyóan az urológiai, és az intenzív onkológiai osztályok munkájában is beletekinthettem) példaértékű,
  • Arról a szakmai tudásról –(laikusként írom ezt), amivel az orvosok együttes erőfeszítéssel küzdenek a beteg életéért csak felső fokon lehet beszélni,
  • És még sorolhatnám

Szeretném, ha ezúton is tolmácsolhatnám TISZTELETEMET, KÖSZÖNETEMET az osztály nõvéreinek, orvosainak az eddig elért pozitív vizsgálatai eredményeimért is.

Külön szeretném kiemelni Dr. PAPP GÉZA ADJUNKTUS ÚR MUNKÁJÁT.

Ő volt a 4 műtétem operatőre. Azt az állapotomat, hogy a másodig PED - CT vizsgálati eredményem is igen jók, és Papp Dr. szerint is van okom örülni, az Uzsoki Kórháznak köszönhetem. Nem tudom megítélni sebészként a munkáját, laikus vagyok. Azt azonban tapasztaltam, hogy az általa vezetett műtéti kollektíva eredményesen dolgozott.

Nehéz pillanataimban emberi megnyilvánulásait nem tudom elfelejteni. Igen fontos volt számomra, hogy mindig elérhető volt és jelenleg is az. Kérdéseimre mindig kész a válasszal. Nagyon köszönöm ezt a hozzáállását.

Kérem Ön is tolmácsolja köszönetem. A kórházi szermélyes tapasztalataim szerint minden betegével ilyen magatartást tanúsít. Fontos megjegyeznem, hogy az osztály valamennyi orvosa is igen nagy figyelmet tanúsított tapasztalataim szerint minden beteg iránt.

Onkológusként, Dr. Klinkó Tímea doktornőhöz tartozom. Köszönöm emberi szavait biztatását. Köszönetemet szeretném tolmácsolni, az onkológiai osztály nővérkéinek azért a komoly munkáért, amellyel a vénám megtalálásáért, küzdöttek többen többször egy óránál is többet.

Mind két doktor rendkívül részletes, kimerítően tájékoztatott a folyamatokról.

Gratulálok munkájukhoz. KÖSZÖNÖM.

Tudom, hogy még nincs vége, a vizsgálatok még folytatódnak, munkatársai munkájára még szükségem van. Azonban bízom bennük és magamban, hogy a közös munkánk eredményes lesz.

További eredményes munkát kíván

Herczeg Béla