Ugrás a tartalomra

Bronchológiai ambulancia

Beutaló köteles
Igen

Elérhetőségek

1145
Budapest
Uzsoki utca
29-41
Információ

OSZTÁLYUNKRÓL

A régi épület alagsorában található a felújított bronchológiai ambulancia, mely az Uzsoki utcai főbejáraton keresztül közelíthető meg.

Az ambulanciára beutalóval, személyes megbeszélés alapján előjegyzéssel lehet eljutni. A vizsgálatot fekvő és ambuláns ellátás keretén belül is végezzük.

Bronchológiai vizsgálattal a légzőrendszer elváltozásait vizsgáljuk, egy vékony hajlítható száloptikás fiberoscoppal, mely alkalmas vizsgálati anyagok vételére. Fontos, hogy a beteg éhgyomorra jelenjen meg,kivételt képez a fontos gyógyszerek bevétele egy-két korty vizzel.

Vizsgálat előtti tájékoztatás: Cukorbetegek gyógyszerüket ne vegyék be, ill. az insulint ne adják be. Véralvadást gátló gyógyszerek esetén személyes konzultáció szükséges az átmeneti felfüggesztés vagy váltás miatt. A betegségével kapcsolatos dokumentációt feltétlenül hozza magával (labor, rtg. dokumentáció, zárójelentések).

A vizsgálat a garat helyi érzéstelenítésével történik, ezért fontos tudni, hogy a vizsgálat után két órval nem szabad enni és inni.

Rendelési idő: kedd, csütörtök + acut esetben minden nap.

 

Rendelések