Rólunk írták

"Tisztelt D. Cseke Béla Osztályvezetõ Fõorvos Úr!

 

Köszönetemet szeretném kifejezni pár soros írásommal: 2016.október 03. kerültem be a sürgõsségi osztályra komoly lábfájdalommal, újabb betegség  jelentkezett, így egyik lábamban meg volt az addig megállapított idegzsába, felmerült, hogy az addig"jó" lábamban is fellépett a nagy fájdalommal járó baj.

Az alapos vizsgálatot /az aláírás után tudom a nevét,/ Dr. Szûcs Milán 072546 vizsgáló doktor úr minden tõle telhetõt megtett javulásom érdekében, külön köszönöm neki, hogy már egy tabletta beszedése után, amit õ ajánlott, szinte gyógyultnak érzem magam: Millgamma N Lágy kapszula. 

Köszönöm az Ön osztályán dolgozók áldozatos munkáját, s ha lehet, szíveskedjék tolmácsolni  hálás köszönetemet a vizsgáló Doktor Úrnak:

 Tisztelettel:

 Orlik Szidónia"

 

"Tisztelt Dr. Ficzere Andrea fõigazgató asszony,

 

Ezúton szeretnék köszönetet mondani, hogy az ön kórházában megmentették az életemet és egy súlyos perforált vakbélgyulladásból a kórház dolgozóinak szakértõ kezelésének köszönhetõen gyógyultan távozhattam.

Szeptember közepén kerültem Dr. Taller András belgyógyász fõorvoshoz aki hasi ultrahang vizsgálatra küldött. A vizsgálatot Dr. Nahm Krisztina fõorvos asszony végezte el amely során egy tojás méretû tályogot diagnosztizált a hólyagom mellett. Emiatt és a rendkívül erõs gyulladást mutató vérképem miatt befektettek a sebészeti osztályra ahol Dr. Bursics Attila osztályvezetõ sebész fõorvos vette át a kezelésemet. A sürgõsségi CT vizsgálat megerõsítette a kiterjedt tályogot de a tályog eredete továbba sem derült ki egyértelmûen a vizsgálatokból. Ezért a következõ nap Dr. Taller András fõorvos végbéltükrözés segítségével kizárta a tályog bél eredetét. Külön szeretném kiemelni és megköszönni Dr. Bursics Attila alaposságát, aki a CT vizsgálat eredményeit újra elemezte és az alapján döntött, majd végzett el a legmagasabb szakma minõségben egy hasi laparoszkópos mûtétet, mely jóval kíméletesebb beavatkozás és sokkal gyorsabb felépülést tett lehetõvé számomra. Emellett szintén köszönetet szeretnék mondani a kórház, különsen a sebészeti osztály minden ápolójának és dolgozójának, akik az óriási terhelés mellett is emberségesen, nagy odafigyeléssel és magas szakmai színvonalon végzik odaadó  munkájukat.

Kérem Fõigazgató asszonyt, hogy tolmácsolja a köszönetemet minden érintett fél számára. Emellett fogadja gratulációmat, hogy egy ilyen magas szinvonalon és hatékonyan dolgozó ugyanakkor emberséges kórházat vezet."

 

"Tisztelt Fõigazgató Asszony!

 

Az Ön által vezetett KÓRHÁZ betege vagyok, remélem, egy idõ után majd, mondhatom: VOLTAM. Több évvel ezelõtt – közel három éve – teljesen ismeretlenül kerültem kapcsolatba a kórházzal.

 

Teljesen véletlenül, kerültem az Ön által vezetett kórházba. A legnagyobb gyermekünk egyeztetett idõpontot Dr. Bursics Attilával, az Uzsoki Utcai Kórház Onko - sebészeti osztályának vezetõjével.

A megadott idõpont egy kedd délután 15 óra volt. Természetes a feleségem is elkísért. A fõorvos úr szobája elõtt várakozva tapasztaltuk, hogy aki arra jött, nõvérke, orvos, KÖSZÖNT. Igen kellemes meglepetés volt, budapesti nagy kórházban. 15 óra után pár perccel oda jött egy úr, mint késõbb kiderült – Dr. Bursics Attila, bemutatkozott és kérte elnézésemet, hogy a nagy vizit még tart, ezért nem tud pontosan jönni, de amennyiben vége lesz a vizitnek a rendelkezésemre áll. Ez újabb meglepetés volt számunkra, amely megadta az alaphangot, az elsõ benyomást a kórházról, mely a késõbbiekben tovább erõsödött, sõt megalapozottsága miatt még javult.

Elindult egy folyamat, amit Ön természetesen tud követni a számítógépes rendszerükön, ezért nem részletezném. Azonban ott csak a szakmai információkhoz jut.

Vannak olyan dolgok, amelyek a gépbõl nem olvashatók ki.

Ilyenek:

  • Az osztály szervezettsége nagyon rendben van
  • A betegek iránti tisztelet, szeretet, odaadás, nagyon magas szintû
  • Az EMBERSÉG, amit tapasztaltam, magam és betegtársaim vonatkozásában egyaránt,
  • Az, az EGYÜTTMÛKÖDÉS, AMI AZ EGYES OSZTÁLYOK KÖZÖTT VAN (sajnos komplikációkból kifolyóan az urológiai, és az intenzív onkológiai osztályok munkájában is beletekinthettem) példaértékû,
  • Arról a szakmai tudásról –(laikusként írom ezt), amivel az orvosok együttes erõfeszítéssel küzdenek a beteg életéért csak felsõ fokon lehet beszélni,
  • És még sorolhatnám

 

Szeretném, ha ezúton is tolmácsolhatnám TISZTELETEMET, KÖSZÖNETEMET az osztály nõvéreinek, orvosainak az eddig elért pozitív vizsgálatai eredményeimért is.

Külön szeretném kiemelni Dr. PAPP GÉZA ADJUNKTUS ÚR MUNKÁJÁT.

Õ volt a 4 mûtétem operatõre. Azt az állapotomat, hogy a másodig PED - CT vizsgálati eredményem is igen jók, és Papp Dr. szerint is van okom örülni, az Uzsoki Kórháznak köszönhetem. Nem tudom megítélni sebészként a munkáját, laikus vagyok. Azt azonban tapasztaltam, hogy az általa vezetett mûtéti kollektíva eredményesen dolgozott.

Nehéz pillanataimban emberi megnyilvánulásait nem tudom elfelejteni. Igen fontos volt számomra, hogy mindig elérhetõ volt és jelenleg is az. Kérdéseimre mindig kész a válasszal. Nagyon köszönöm ezt a hozzáállását.

Kérem Ön is tolmácsolja köszönetem. A kórházi szermélyes tapasztalataim szerint minden betegével ilyen magatartást tanúsít. Fontos megjegyeznem, hogy az osztály valamennyi orvosa is igen nagy figyelmet tanúsított tapasztalataim szerint minden beteg iránt.

 

Onkológusként, Dr. Klinkó Tímea doktornõhöz tartozom. Köszönöm emberi szavait biztatását. Köszönetemet szeretném tolmácsolni, az onkológiai osztály nõvérkéinek azért a komoly munkáért, amellyel a vénám megtalálásáért, küzdöttek többen többször egy óránál is többet.

Mind két doktor rendkívül részletes, kimerítõen tájékoztatott a folyamatokról.

Gratulálok munkájukhoz. KÖSZÖNÖM.

Tudom, hogy még nincs vége, a vizsgálatok még folytatódnak, munkatársai munkájára még szükségem van. Azonban bízom bennük és magamban, hogy a közös munkánk eredményes lesz.

 

További eredményes munkát kíván

 

Herczeg Béla"