Ugrás a tartalomra

Osztályvezető főorvos

Dr. Szabó Zsuzsanna

Diploma: 1985.summa cum laude SOTE. Szakvizsga: aneszteziológia és intenzív terápia 1989, kardiológia 1998. Munkahely: 1985 óta Uzsoki Utcai Kórház Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztály. 2000 óta osztályvezetõ fõorvos.

Dr. Milibák Tibor

1999. óta dolgozom osztályvezetõ fõorvosként az Uzsoki Kórház Szemészeti osztályán. Feladatom az osztály munkájának irányítása mellett sebészeti beavatkozások,  így szürke hályog mûtétek végzése, valamint glaukomás betegek ellátása. Az általános szemészeti ellátáson túl speciális profilom az üvegtest és a retina betegségeinek diagnosztikája, vitrectomiás mûtétek végzése.

>> ON-LINE előjegyzés <<

Dr. Landherr László

Onkoradiológus és klinikai onkológus szakorvos. Diplomáját a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerezte 1979-ben. Az egyetem elvégzése óta az Uzsoki utcai Kórházban, a Fõvárosi Onkoradiológiai Központban dolgozik. 2011 május 1-tõl osztályvezetõ. 2005-tõl 2009-ig a Magyar Onkológusok Társaságának fõtitkára volt. 2010-ben védte meg doktori téziseit a marosvásárhelyi Egyetemen. A Magyar Szenológiai Társaság egyik alapítója, jelenleg elnöke. Tagja az Onkológiai és Sugárterápiás Szakmai Kollégiumnak.

Dr. Klein Katalin

Belgyógyász, fizioterápia és geriátria szakorvosként 1982. óta dolgozom az Uzsoki Kórházban, több mint 12 éve vezetem osztályunkat, a I. Belgyógyászati Rehabilitációs osztályt. A 80 ágyas belgyógyászati profilú rehabilitációs osztályunk 40 krónikus ellátást biztosító osztályrésszel bõvült.

Dr. Jakab Gábor

1996 óta vezeti az osztályt, és a Sclerosis multiplex szakambulanciát. A gyógyító munka mellett irányítja az orvostanhallgatók, mentõtisztek, szakorvosjelöltek neurológiai oktatását az osztályon. Tudományos tevékenységét a szakmai önéletrajz tartalmazza.

Dr. Gyarmati Béla

2011 óta osztályvezetõ fõorvos. 2010-ben szerzett PhD minõsítést, a Szülészet - Nõgyógyászati Szakmai Kollégium Tanácsadó Testület tagja. A Magyar Nõorvos Társaság vezetõségi tagja. A Magyar Család és Nõvédelmi Tudományos Társaság vezetőségi tagja. Budapest és Pest megye szülészet-nőgyógyászat szakfelügyelő főorvosa. 

Feliratkozás a következőre: Osztályvezető főorvos