Ugrás a tartalomra

Előszűrő kérdőív

  • 1 Jelenlegi Kérdőív
  • 2 Nyilatkozat
  • 3 Kész

A kórházunkba érkező összes beteg számára kötelezővé tettünk egy olyan kérdőív kitöltését, amely segít azt eldönteni, hogy a páciens COVID fertőzött-e. A korábbi papíralapú kérdőívet szeretnénk részben, vagy teljesen kiváltani ezzel a felülettel, mivel célunk a fertőzés továbbadásának elkerülése, valamint a betegellátás egyszerűsítése, gyorsítása. A kérdőívben megadott válaszok alapján a betegeket 3 kategóriába soroljuk, majd ennek az eredménynek a birtokában kezdjük meg a betegellátást.

Az űrlap kitöltése után az Ön által megadott email címre egy QR kódot küldünk. A betegvizsgálat előtt munkatársunk a QR kódot leolvasva informálódik arról, hogy az Ön esetében mekkora a Covid-19 fertőzés kockázata.

Személyes adatok
Állapotra vonatkozó adatok
Külföldön jártam az utóbbi 14 napban.
Az utóbbi 10 napban kontaktusba kerültem (egy személlyel zárt légtérben tartózkodtam legalább 15 percig, vagy bőrkontaktus történt) orrot-szájat takaró maszk viselése nélkül  olyan személlyel, akire, az alábbiak közül valamelyik állítás igaz:
  • Valószínűsíthetően új koronavírus fertőzött,
  • Megerősített módon, pozitív PCR (COVID) teszttel kimutatva új koronavírussal fertőződött,
  • Külföldről érkezett Magyarországra
Jelenleg légúti fertőzésre utaló tünetem van. (Pl.: köhögés, légzési nehézség, fulladás, íz- és/vagy szaglásvesztés, láz, stb.)
Az utóbbi 1 hétben más tüneteket is érzékeltem magamon. (Pl.: hőemelkedés, torokfájás, hasmenés, étvágytalanság, fáradékonyság, fejfájás, végtagfájdalmak, hányinger, kiütések, szédülés, stb.)
Kérem válasszon az alábbi lehetőségek közül